Beleggen - commerciële actie vanaf € 20.000

Beleggen - commerciële actie vanaf € 20.000

Tem 26/03/2021

Tot 26 maart 2021 kunt u een NN Strategy-levensverzekeringscontract afsluiten en betaalt NN Insurance Belgium voor u de premietaks van 2 % die geldt voor deze Tak23- verzekering, en dit op uw eerste storting van minimum 20.000 euro. Zo investeert u meteen 2 % extra in uw contract. Geniet van deze actie om te investeren via een NN Strategy contract.

 In het brede gamma beleggingsfondsen  van NN Strategy vindt u altijd het fonds dat past bij uw beleggersprofiel, van het veiligste tot het meest dynamische.

 Dankzij deze flexibele formule kunt u uw contract ook gemakkelijk aanpassen aan de evolutie van uw wensen en van de situatie op de markt. U bepaalt zelf de verhouding tussen de verschillende fondsen, en kunt die ook steeds wijzigen, om zo in te spelen op alle opportuniteiten die zich voordoen.

 Deze beleggingsvorm kan ook perfect gebruikt worden in het kader van successieplanning.

 Tak 23 is ook fiscaal interessant. Volgens de huidige fiscaliteit wordt er geen roerende voorheffing noch beurstaks verrekend.

 Neem snel contact met ons op. Wij zullen met plezier de voorwaarden van deze belegging en actie met u bespreken en geven u ook alle gewenste informatie. Uiteraard gaan wij eerst nagaan of deze beleggingsvorm overeenstemt met uw risicoprofiel en uw beleggingsdoelstellingen en zullen hierbij ook uw kennis en ervaring aftoetsen.